Diğer Haberler

Başkan Alemdar Cadde 54’ü Ziyaret Etti

-REKLAM-

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, açılışı gerçekleşen Serdivan’ın vizyon projesi Cadde 54’ü ziyaret etti.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve Milliyetçi Hareket Partisi Serdivan İlçe Başkanı Yaşar Kara ile birlikte işyerlerine misafir olan Başkan Alemdar, işletme sahiplerine hayırlı işler dileğinde bulundu. Alemdar Cadde 54’ü ziyarete gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Cadde 54’ün yeni bir yaşam merkezi konseptiyle Serdivan’ın yanı sıra bölgeye de hitap ettiğini dile getiren Yusuf Alemdar; aynı zamanda hizmet sektöründe istihdama da katkı sağladığını söyledi.

Vizyon projelerin bir bir hizmete girdiğini ifade eden Alemdar, “İnşallah yakında tamamlanan diğer projelerimizin de açılışını yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızı da projelerimiz hakkında bilgilendirdik. Bir değişiklik olmazsa kendilerinin teşrifiyle gerçekleştireceğimiz toplu açılış programıyla projelerimizi hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Serdivanımıza yepyeni, modern bir görünüm kazandırmanın, hemşerilerimize en güzel hizmetleri sunmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bir kez daha vizyon projemiz Cadde 54 Serdivanımıza, işletme sahiplerine, çalışanlara, hemşerilerimize, memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Son Haberler

Serdivan Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Dörtte Dört Yaparak Yarı Finale Yükseldi

Düzce’de düzenlenen Genç Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası, Serdivan Belediyesi Spor Kulübü’nün tarihi başarısına sahne oldu. Turnuva boyunca üstün bir performans sergileyen Serdivan’ın genç voleybolcuları, çıktıkları 4 maçın tamamını kazanarak 4’te 4 yaptı ve adını yarı finallere yazdırdı. Özellikle İzmit Akademi karşısında sergilenen dirençli oyun ve alınan 3-2’lik skor, turnuvanın en dikkat çeken anlarından biri olarak kayıtlara geçti.