Diğer Haberler

Sakaryalı atletlerden arka arkaya 8 derece

-REKLAM-

SAKARYA– Sakarya Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları, Sakarya Kros İl Birinciliği Yarışları’nda şampiyonluk dahil birçok önemli başarı elde etti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında ter döktü. 25 Şubat’ta Sakarya Atletizm pistinde gerçekleştirilen yarışlara, Sakarya’nın dört bir yanından sporcular katıldı. 

Toplam 8 sporcudan derece

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı yarışlarda, U14 Kızlar kategorisinde Betül Sena Tercan birinci, Ecem Şura Ünlü ikinci, Zeynep Erva Karaman üçüncü ve Esila Duru Şenol dördüncü oldu.

Bir diğer kategori olan U14 Erkekler kategorisinde Ali Yuşa Kutun birinci, Mehmet Yasir Hoş beşinci olurken, U18 Erkekler kategorisinde ise Batın Mutluoğlu birinci ve Mert Metin üçüncü oldu.

Büyükşehir’den kutlama mesajı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, “Şehrimizde gerçekleştirilen Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında derece giren kulüp sporcularımızı tebrik eder, şehrimizin dört bir yanından yarışlara katılan tüm sporcularımızı da kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı.

Son Haberler

Serdivan Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Dörtte Dört Yaparak Yarı Finale Yükseldi

Düzce’de düzenlenen Genç Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası, Serdivan Belediyesi Spor Kulübü’nün tarihi başarısına sahne oldu. Turnuva boyunca üstün bir performans sergileyen Serdivan’ın genç voleybolcuları, çıktıkları 4 maçın tamamını kazanarak 4’te 4 yaptı ve adını yarı finallere yazdırdı. Özellikle İzmit Akademi karşısında sergilenen dirençli oyun ve alınan 3-2’lik skor, turnuvanın en dikkat çeken anlarından biri olarak kayıtlara geçti.