Diğer Haberler

Serdivanlı Sporcu Muhammed Asım Ay Minikler Halter Şampiyonası’nda İkincilikle Döndü

-REKLAM-

Serdivan Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Muhammed Asım Ay, Ankara’da düzenlenen Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza attı. 37 kilogram kategorisinde yarışan genç sporcu, gösterdiği performansla Türkiye ikincisi olarak ilçesine gurur yaşattı.

Muhammed Asım Ay’ın Başarısı

Koparmada 37 kilogram, silkmede ise 45 kilogram kaldıran Muhammed Asım Ay, toplamda 92 kiloya ulaşarak Türkiye ikinciliği elde etti. Elde ettiği bu derecelerle Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) sporcusu olmaya da hak kazanan Ay, hem kulübünü hem de Serdivan’ı başarıyla temsil etti.

Belediye Başkanından Tebrik Mesajı

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, genç sporcunun başarısı sonrası bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Çelik, “Ankara’da düzenlenen Minikler Türkiye Halter Şampiyonası’nda ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye ikincisi olan Muhammed Asım evladımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarıda emeği bulunan antrenörlerimizi ve değerli ailesini kutluyorum. Genç sporcularımızın azmi bize umut veriyor, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Serdivan’da Sporun Önemi

Serdivan’da gençlerin spora teşvik edilmesi ve sporcuların elde ettiği başarılar, ilçenin spor kültürünü güçlendirmeye devam ediyor. Muhammed Asım Ay’ın elde ettiği ikincilik, ilçede spora olan ilginin artmasına katkı sağlıyor.

Son Haberler

Serdivan Kitap Fuarı’nda Söyleşiler ve Çocuk Atölyeleri Yoğun İlgi Gördü

Serdivan 2. Kitap Fuarı, birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. 14 Nisan Salı günü fuar kapsamında iki önemli isim okuyucularıyla buluştu. Ahmet Özhan, “Ötekisiz Tek” başlıklı söyleşisiyle katılımcılara hitap ederken, Ömer Demirbağ ise “Medeniyet İnşası: Okumaktan Mana Nedir?” konulu söyleşisiyle dikkat çekti.