Diğer Haberler

Başkan vekili Arkan ‘Sıcaklık artışıyla rehavete kapılmamalı’

-REKLAM-

Sapanca Belediye Başkan Vekili Fahri Arkan, Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Kenan Han, İlçe Sağlık Müdürü Arzu Bostancı, zabıta ve emniyet ekipleri Covid-19 denetimleri kapsamında sahaya inerek maske denetimi yaptılar.

Sapanca Belediyesi Zabıta ekipleri, emniyet, ve ilçe sağlık müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan denetimlerde; maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına ilişkin denetimler yaptı. Denetimlerde vatandaşlar, kurallara uymaları konusunda uyarıldı.

O günlere dönmek bizlerin elinde

Sapanca Belediye Başkan Vekili Fahri Arkan, “İçerisinde bulunduğumuz bu durumu hep birlikte kurallara riayet ederek inşallah atlatacağız. Bu gün İlçe Emniyet ve Sağlık Müdürlerimizin katılımıyla konunun önemini bir kez daha anlatıp, farkındalık oluşturmaya çalıştık. Her bir vatandaşımızın maske ve sosyal mesafe kurallarına uymasını istiyoruz, çünkü halkın küçük bir kısmı dahi kurallara uymadığı zaman riskin büyüdüğü ortaya çıkıyor. Hepimiz tedbirlerimizi en üst seviyede almaya devam edersek, korona virüsle mücadelede o denli başarılı oluruz. Geçmişteki sıradan ama bugün lüks olduğunu fark ettiğimiz o günlere dönmek bizlerin elinde” diye belirtti.

Sıcaklık artışıyla rehavete kapılmamalı

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan önlem ve tedbirler hakkında da vatandaşlara bilgilendirme yapan Başkan Vekili Arkan ve beraberindeki heyet, vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymanın salgının yayılımını önleme noktasında çok önem taşıdığını belirtti.   Sapanca Belediyesi Zabıta Müdürü Suat Balkaya, yapılan denetimlerin ilçe halkının sağlığı düşünülerek sıklıkla yapıldığını aktardı ve duyarlı vatandaşlara teşekkür etti. Normalleşme sürecinde yaz ayının sıcaklığı sebebiyle rehavete kapılmanın, süreci uzatacağını her koşulda tedbirlere uyulması gerektiğini sözlerine ekledi.

Son Haberler