Diğer Haberler

Stresle Başa Çıkmanın Yolları SGM’de Konuşulacak

-REKLAM-

Büyükşehir Belediyesi SGM’de “Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” konuşulacak. Öğr. Gör. Neşe Canavar Ünal, programa konuşmacı olarak katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kişisel gelişim esaslı konferans ve eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

Toplumun en önemli sorunlarından biri: Stres

Bu kez son yıllarda toplumun en önemli sorunların birisi olan stres problemi ele alınacak. SGM’de gerçekleştirilecek seminerde Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Neşe Canavar Ünal, stresle başa çıkma yöntemlerini anlatacak.  

“Bedenimizi Tanıma ve Stresle Başa Çıkma Yöntemleri” isimli seminer, 14 Kasım Perşembe günü Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) gerçekleştirilecek.

Büyükşehir’den davet

Saat 14.00’da başlayacak programda, bireylerin beden farkındalığını artırarak stresle başa çıkma becerilerini geliştirmelerine yönelik bilgiler paylaşılacak.

Büyükşehir Belediyesi, programa dileyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceğini belirterek tüm Sakaryalıları seminere davet etti.

Son Haberler

Serdivan 32. Sokak’ta 28 Nisan-8 Mayıs Arasında Enerji Hattı Çalışmasına Bağlı Yol Kapanışı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde gerçekleştirilen yol yapım ve yenileme çalışmaları program dahilinde devam ediyor. Bu kapsamda Medeniyet Bulvarı Kavşağı ile Serdivan Mezarlığı arasında uzanan 32. Sokak’ta gerçekleştirilecek enerji hatları deplasesi çalışmaları için Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan sürücülere uyarı yapıldı. 28...