Başkan Alemdar Hendek’te Ramazan Buluşmasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ramazan ayında başlattığı ilçe ziyaretlerine Hendek’te devam etti. AK Parti Milletvekili Lütfi Bayraktar ile birlikte ilçe iftar programına katılan Alemdar’a, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Âdem Öz, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.
İftar sonrası ilçe esnafını ziyaret eden Başkan Alemdar, vatandaşların taleplerini dinledi, esnafa hayırlı işler diledi ve sorunları yerinde inceledi.
Hendek’e Modern Grup Yolu ve Yeni Projeler
Alemdar, 16 ilçede 672 mahalleye adil ve şeffaf belediyecilik anlayışıyla hizmet götürdüklerinin altını çizdi. Hendek’te 20 kilometrelik modern grup yolunun tamamlandığını belirten Alemdar, ilçeye kazandırılacak yeni projelerin de müjdesini verdi.
200 Milyon TL’lik Altyapı ve Yeni Tesisler
Başkan Alemdar, 200 milyon TL’lik içme suyu altyapı yatırımı ile eskiyen 40 kilometrelik asbestli boruların yenileneceğini ve ilçeye kesintisiz içme suyu sağlanacağını açıkladı. Ayrıca, Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) ve Gençlik Merkezi için yer tespitinin ardından ihale sürecinin başlatılacağını duyurdu.
Yeni ilçe otobüs terminali çalışmasının bu yaz başlayacağını, Hendek Alt Geçidi projesinin de gündemde olduğunu paylaşan Alemdar, doğalgazın ulaşmadığı mahallelerdeki sorunun da çözüme kavuşturulacağını söyledi.
Adil Hizmet Vurgusu
Alemdar konuşmasında, “Tek amacımız, ayrım gözetmeksizin adil hizmet sunmak” diyerek Sakarya genelinde vatandaşların taleplerine duyarlılıkla yaklaştıklarını vurguladı.












