Diğer Haberler

Serdivan’da Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

-REKLAM-

Serdivan Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü konserleri, ilçedeki tüm öğretmenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim üyelerinden oluşan Bahar Kadınlar Topluluğu ve birbirinden önemli müzisyenlerin sahne aldığı konserlerde, öğretmenler gününün keyfi doyasıya yaşandı.

23 Kasım’da başlayan konser serisinin ilk gününde, Bahar Kadınlar Topluluğu üyeleri birbirinden güzel eserleri seslendirerek dinleyicileri büyüledi. Prof. Dr. Nilgün Sazak, Prof. H. Selen Tekin ve Arş. Gör. Özge Zeybek gibi isimlerin de yer aldığı konserde, öğretmenler coşkulu anlar yaşadı.

24 Kasım’da ise “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” temalı bir konserle devam eden etkinlikte, Özge Zeybek’in yanı sıra Prof. Dr. Ferdi Koç, Öğr. Gör. Tuncay Kardaş ve Hasan Çizmelioğlu gibi usta müzisyenler sahne aldı.

Konserlerin ardından bir konuşma yapan Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, öğretmenlerin emeklerine ve fedakârlıklarına vurgu yaptı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Çelik, bu özel etkinliğe katılan öğretmenlere ve sanatçılara teşekkür etti.

Son Haberler

Sakarya Üniversitesi ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Arasında Ortak Proje ve Akademik Hareketlilik Değerlendirildi

17.04.2026 Etkinlik Sakarya Üniversitesi ile Uluslararası Saraybosna Üniversitesi arasında akademik iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik çevrim içi toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Kuşakcı, rektör yardımcıları Prof. Dr. Halit Yaşar ve Prof. Dr. Mehmet...